Dobrodošli na atmazona.net. Molimo vas da pažljivo pročitate ove Uvjete poslovanja prije korištenja naše web stranice i usluga.

Ovi opći uvjeti određuju uvjete korištenja i kupnje na web stranici https://www.atmazona.net kojom upravlja Lalita Harmony LLC.

Ovi opći uvjeti primjenjuju se na cijelu web stranicu, sve njene sastavne dijelove i podstranice. Korištenjem web stranice korisnik prihvaća i slaže se sa svim odredbama ovih općih uvjeta, što uključuje i sve poveznice kao njihove sastavne dijelove. Uvjeti poslovanja sastavljeni su uzimajući u obzir sve zakonske obveze i međunarodne smjernice za e-poslovanje. 

1. Opseg usluga

Atmazona.net je online platforma koja korisnicima omogućuje kupnju različitih proizvoda i usluga. Naša usluga uključuje, ali nije ograničena na, prodaju digitalnih proizvoda, uključujući e-knjige, mjesečne astrološke pretplate i pakete e-mail marketinga. 

2. Prihvaćanje uvjeta

Pritiskom na gumb “Prihvaćam” ili korištenjem bilo kojeg dijela web stranice ili usluga atmazona.net, vi prihvaćate ove uvjete poslovanja i izjavljujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete biti vezani ovim Općim uvjetima poslovanja. Ako se ne slažete s ovim uvjetima, molimo Vas da ne koristite web stranicu https://www.atmazona.net i ne pristupate sadržaju ili uslugama koje nudi. 

3. Promjene uvjeta

Atmazona.net zadržava pravo izmjene ovih uvjeta poslovanja u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti. Vaša kontinuirana upotreba web stranice nakon takvih promjena znači da prihvaćate nove uvjete.

4. Registracija i sigurnost korisničkog računa

Za pristup određenim uslugama može biti potrebna registracija i stvaranje korisničkog računa. Vi ste odgovorni za očuvanje povjerljivosti vaših korisničkih podataka i lozinke.

5. Privatnost

Vaša privatnost nam je važna. Molimo vas da pročitate našu Politiku privatnosti kako biste razumjeli kako prikupljamo, koristimo i dijelimo vaše osobne podatke.

6. Intelektualno vlasništvo

Sadržaj na atmazona.net, uključujući tekstove, grafike, logotipe i softver, zaštićen je zakonima o autorskim pravima i ne smije se kopirati, reproducirati niti distribuirati bez izričitog pisanog dopuštenja vlasnika.

7. Ograničenje odgovornosti

Atmazona.net neće biti odgovoran za bilo kakve izravne, neizravne, slučajne, posebne ili posljedične štete koje proizlaze iz korištenja ili nemogućnosti korištenja naših usluga.

8. Pravila o povratu novca

Kupnja digitalnih proizvoda i usluga na atmazona.net je konačna i ne podliježe pravu na povrat novca jednom kada je pristup digitalnom sadržaju ili početak korištenja digitalne usluge omogućen. Ovo uključuje, ali nije ograničeno na, e-knjige, mjesečne astrološke pretplate, pakete e-mail marketinga i slične digitalne usluge. Detaljnije informacije o našim pravilima povrata novca za specifične proizvode i usluge nalaze:

Često postavljena pitanja (FAQ) za atmazona.net

9. Cijene

Sve cijene na atmazona.net izražene su u eurima (EUR) i konačne su. Sve cijene prikazane na web adresi se mogu promijeniti bez prethodne obavijesti.

10. Primjenjivo pravo

Ovi uvjeti poslovanja uređeni su i tumačeni u skladu s pravima Republike Hrvatske, bez obzira na odredbe o sukobu zakona.

Za sva dodatna pitanja ili informacije vezane uz uvjete poslovanja, molimo vas da nas kontaktirate putem info@atmazona.net.

Datum stupanja na snagu: 11.11.2023

Scroll to Top