NASLOVNA

NOVA E-knjiga:

10 koraka od samokritičnosti do samopoštovanja

Ultimativni Vodič za Transformaciju Vašeg Unutarnjeg Kritičara

Dobrodošli u putovanje prema vlastitoj transformaciji!

Jeste li spremni otkriti ključeve za postizanje trajne unutarnje snage i životne pozitivne transformacije? Osjećate li kako vas unutarnji kritičar koči u ostvarivanju samopoštovanja i sreće?

Taj unutarnji glas koji stvara nesigurnost i osjećaj nedovoljnosti može biti moćan, ali nije nepobjediv.

U našoj e-knjizi, ’10 KORAKA OD SAMOKRITIČNOSTI DO SAMOPOŠTOVANJA: Ultimativni Vodič za Transformaciju Vašeg Unutarnjeg Kritičara’, nudimo vam sveobuhvatan priručnik od 120 stranica koji će vas voditi kroz 10 koraka prema izgrađivanju dubokog samopoštovanja. Ova e-knjiga je vaš ključ za preobrazbu vašeg unutarnjeg kritičara u izvor snage i samopoštovanja. Otkrijte alate koji će vam pomoći u nadi, inspiraciji i postizanju dubokog samopoštovanja.

Neka vaš unutarnji kritičar više ne bude prepreka na putu prema sreći i uspjehu! ❤️

Kako bismo podržali vaše putovanje prema boljem životu, e-knjiga vam je dostupna po promotivnoj cijeni od samo 9,99 eura.

Započnite svoje putovanje prema pozitivnim promjenama već danas!

“Samokritika je opasna jer vodi tajni život, većinu vremena ostajući skrivena izvan svijesti.“

🛒 Kupite e-knjigu

"10 koraka od samokritičnosti do samopoštovanja" danas i krenite na put samootkrivanja i istinskog samopouzdanja.

14,99 €

Samo za 9,99 €

🌟 Zašto odabrati ovu knjigu?

“Voljeti sebe je početak cjeloživotne romanse.“ Oscar Wilde

🌟 Pregled ključnih koraka u knjizi:

Svaki korak u ovoj knjizi predstavlja temelj vašeg putovanja prema samospoznaji i osobnom razvoju. Pronaći ćete jasna objašnjenja onoga što se od vas očekuje u tom koraku:

Kroz svaki korak, očekuju vas jasna objašnjenja, pružajući vam smjernice za razumijevanje unutarnjeg kritičara, izgradnju pozitivnog odnosa s njim, razvoj samopouzdanja te poticanje pozitivnih promjena u vašem životu. Vizualizacijom idealnog života i prihvaćanjem brige o sebi bez osjećaja krivnje, postat ćete tvorac vlastite sudbine. 

Uz vodstvo ovih ključnih koraka, otvarate vrata transformaciji prema boljem “ja”.

“Samoprihvaćanje vam omogućuje da budete ono što doista jeste.“

🌟 Što Očekivati od Knjige:

Svaki korak u ovoj knjizi nije samo niz riječi; to je putovanje samoosvještavanja i osobnog razvoja. Otvorit ćete stranicu i pronaći jasna objašnjenja onoga što se očekuje od vas u tom koraku.

Uz ove sastavnice svakog koraka, ova knjiga postaje interaktivno putovanje samoospoznaje. Vi ne samo da ćete čitati o promjenama koje možete napraviti u svom životu, nego ćete ih i iskusiti.

Ova knjiga postaje vaš vodič, vaša potpora, i vaša inspiracija na putu prema većem samopouzdanju i samopoštovanju.

Sada je pravo vrijeme da započnete svoje putovanje prema boljem “ja”.

✨ Odlomci iz knjige:

“Bez obzira jeste li svjesni ili ne, imate unutarnjeg kritičara. Svi ga imaju. Samokritika je glavni uzrok niskog samopouzdanja. Ako vaše samopouzdanje i sreća trpe, ako se osjećate nesigurno, nedostatno ili vagno neadekvatno, ako rijetko osjećate zadovoljstvo, imate problema u ostvarivanju ciljeva ili ste pod stresom dok ih ostvarujete, ili ako ste u odnosu koji vam ne donosi sreću, velika je vjerojatnost da vaš unutarnji kritičar radi prekovremeno. On vam može ukrasti sreću, može vas razboljeti i uništiti vaš život. Vaša sudbina, odnosi i uspjeh ili neuspjeh uvelike odražavaju vaše misli i samopouzdanje. Samopouzdanje ne ovisi o uspjehu, ljubavi ili odobravanju drugih, što je “tuđe samopouzdanje” i čini vas sretnim samo u kratko. Samopouzdanje je unutarnji posao. Poboljšanje samopouzdanja ovisi o vašem svjesnom koraku da to učinite.”

“Najveća prepreka razvijanju zdravog samopoštovanja leži u tendenciji samokritičnosti. Mnogi ljudi često usredotoče svoju pažnju isključivo na svoje nedostatke, teško sebi priznaju svoje vrline. S druge strane, neki imaju nerealna i prenaduvena mišljenja o sebi. Često se vjeruje da osobe koje pokazuju narcisoidno ponašanje imaju visoko samopoštovanje. No, često im nedostaje istinsko samopouzdanje, jer njihova sigurnost u sebe može biti narušena kad se suoče s velikim gubicima, osobito u područjima koja podržavaju njihovu percepciju o sebi, kao što su fizički izgled, društveno priznanje ili materijalni uspjeh.

Dobra vijest je da se samopoštovanje može razvijati i učiti. U većini slučajeva, vaše samopoštovanje se oblikuje tijekom interakcije s roditeljima u djetinjstvu. Ako primijetite da imate nisko samopoštovanje, imate mogućnost naučiti kako ga poboljšati. Možete krenuti putem samopoboljšanja slijedeći predložene korake, i pratiti kako vaše samopoštovanje raste s vremenom.”

🛒 Kupite e-knjigu

"10 koraka od samokritičnosti do samopoštovanja" danas i krenite na put samootkrivanja i istinskog samopouzdanja.

14,99 €

Samo za 9,99 €
"Želim vam uspjeh i sreću na vašem putovanju prema pozitivnoj promjeni." ❤️Kristina

O autorici: Kristina Klemenc

Kristina Klemenc je autorica koja je predana duhovnom životu i osobnom razvoju. Već više od dvadeset godina, njezino duhovno putovanje utječe na svaki korak koji čini, bilo to kroz meditaciju, jogu ili proučavanje vedskih spisa. Njeno obrazovanje u Indiji, gdje je provela pet godina uranjajući u drevne tradicije i znanja, oblikovalo je njezinu perspektivu i pristup osobnom rastu.

Kristina je proširila svoje znanje u polju psihoterapije, usredotočujući se na transakcijsku analizu pod vodstvom dr. Zorana Milivojevića. Njezina strast za obrazovanjem i duhovnom mudrošću vodi ju kroz kontinuirano istraživanje kako bi pronašla najefektivnije metode za podršku i osnaživanje drugih na njihovom putu samootkrivanja.

Svoje iskustvo i uvide je Kristina podijelila širom svijeta, od Sjedinjenih Država do Indonezije, Malezije, Europe i Dubaija, gdje je kroz svoja predavanja i radionice poticala ljude da žive svoj puni potencijal i ostvare najbolji mogući život. Njena najnovija e-knjiga odražava taj duh potrage za znanjem i harmonijom, nudići čitateljima ne samo vodič kroz teoriju, već i praktične korake za unapređenje života.

U svojim radovima se Kristina fokusira na snagu samopomoći i osobnog rasta, koristeći svoje obrazovanje za stvaranje materijala koji su pristupačni i primjenjivi svima. Kroz svoju najnoviju e-knjigu “10 KORAKA OD SAMOKRITIČNOSTI DO SAMOPOŠTOVANJA”, ona nudi čitateljima jasne i praktične smjernice za unaprjeđenje vlastitog života i dobrobiti.

Kristinina strast je učiniti znanje o psihoterapiji dostupnim i razumljivim, olakšavajući time ljudima pronalazak puta do boljeg samopoštovanja i većeg unutarnjeg mira.

Za sve informacije kontaktirajte nas na email - info@atmazona.net

Scroll to Top